NavMenu

NIS traži firmu za rečni transport evro dizela i benzina od Rumunije, Bugarske, Mađarske i Austrije do Srbije

Izvor: eKapija Nedelja, 14.01.2024. 16:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shutterstock/Olga52)Ilustracija
Kompanija NIS raspisala je tender za nabavku usluge prevoza evro dizela i benzina u međunarodnoj plovidbi. Procenjeno je da će biti potrebno prevesti 60.000 tona evro dizela i 14.000 tona benzina.

Zadatak se odnosi na transport evro dizela i benzina iz Konstance (Rumunija), Rusea (Bugarska), Sazhalombatae (Mađarske) i Lobau (Austrija) za Novi Sad, Smederevo ili Prahovo.

Potencijalna količina za transport je od 15.000 do 20.000 tona evro dizela mesečno u febraru, marut i aprilu (ukupna potencijalna procenjena količina je 60.000 tona), kao i 7.000 tona benzina u martu i april (ukupna potencijalna procenjena količina 14.000 tona).

Prevoznik može biti bilo koji pružalac usluge koji ima tehnički ispravne plovne objekte koji ispunjavaju sve uslove koji su propisani važećim Zakonima Republike Srbije koje se odnose na vodni saobraćaj i koji zadovoljava uslove važećeg evropskog sporazuma o međunarodnom transportu opasnog tereta na unutrašnjim plovnim putevima (ADN), a može i angažovati plovne objekte i drugih prevoznika, ukoliko ispunjavaju sve uslove.

Više detalja pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.07.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Dodeljen ugovor za kupovinu 150 autobusa - Ukupna vrednost veća od procenjene za oko 256 miliona dinara bez PDV-a

Ugovor na tenderu koji je GSP raspisao za kupovinu 100 zglobnih i 50 solo autobusa zvanično je i dodeljen jedinim ponuđačima koji su su se javili u okviru te nabavke i to po ceni koja je veća u odnosu na onu koja je bila procenjena kada je tender raspisan. Posao za sto zglobnih autobusa dobila je grupa ponuđača koju čine turski BMC, M. P. N. promet doo Beograd i Erste leasing doo Beograd po ceni od 48,1 mil EUR bez PDV-a, odnosno 57,7

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.