NavMenu

Ovako izgleda brzi put za Valjevo u izgradnji (VIDEO)

Izvor: eKapija Utorak, 02.08.2022. 15:40
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / YouTube / Javno preduzeće Putevi Srbije)
U toku su radovi na izgradnji brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac, koja će Valjevo povezati sa autoputem Miloš Veliki, a Javno preduzeće Putevi Srbije objavilo je na svom YouTube kanalu kako ona trenutno izgleda.

Brza saobraćajnica imaće po dve trake u oba smera, a projektovana je za brzinu do 100 kilometara na sat.

Osim Valjeva i autoputa, povezaće i delove Republike Srpske sa autoputem, a dalje preko Koridora 10, sa Bugarskom i Grčkom.

Podsetimo, u decembru prošle godine potvrđen je kineski zajam za ovu deonicu, a ranije tog meseca Vlada je usvojila predlog zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu između kineske Export-Import banke i Republike Srbije. Ovim zakonom predviđen je zajam od 134,3 mil EUR.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.07.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Prokop još čeka direktnu vezu na autoput - Raspisan novi tender za kontrolu tehničke dokumentacije za izgradnju pristupnih saobraćajnica

JP Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je novi tender za tehničku kontrolu dokumentacije za izgradnju saobraćajnica za pristup železničkoj stanici Prokop sa donje strane. Vrednost posla procenjena je na 2,5 miliona dinara. Prethodni tenderski postupak, raspisan krajem prošle godine obustavljen je jer nije dostavljena nijedna ponuda. Reč je o saobraćajnicama kojima se obezbeđuje direktna veza autoputa sa

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.