NavMenu

Promocija nove kolekcije odeće H&M u Zagrebu na neboderu visokom 67 metara

Izvor: eKapija Sreda, 22.01.2020. 11:10
Komentari
Podeli
(Foto: Teodora Brnjoš)
Vjesnikov neboder u Zagrebu u petak je zasijao u novom odelu. Doslovce. Naime, H&M je za promociju nove kolekcije odeće Giambattista Valli x H&M 67 metara visok neboder "obukao" sa svih strana u ogromno platno na kom se nalaze fotografije novih modnih krpica poznatog trgovačkog lanca.

Poduhvat je realizovao UM Zagreb u saradnji sa provajderom Fini oglasi i zahvaljujući tom projektu mogli bi ući i u Ginisovu knjigu rekorda.

- Ovo je zasigurno jedinstven slučaj u svetu da je neka kompanija platnom prekrila ceo jedan neboder, jer inače se za potrebe reklame neboder oblepi nalepnicama, ali ovde smo baš povukli platno preko cele zgrade. U Hrvatskoj je ovo sigurno najveće platno, odnosno odštampana reklama, a dobili smo i neke informacije da je možda i najveće u ovom delu Evrope. Spominjali su nam i Ginisovu knjigu rekorda, ali to još sve moramo proveriti - kaže Tomislav Gojšić, direktor kompanije Fini oglasi, a prenosi mccan.co.rs.


U postavljanju je učestvovalo oko 50 ljudi, među kojima su bili radnici, alpinisti i koordinatori, a trebalo im je ukupno 15 sati. Platno su morali da odnesu ručno, stepenicama do 17. sprata, tj. vrha zgrade, nakon čega su reklamu spuštali sprat po sprat, a zatim je paralelno usklađivali s uglovima nebodera i "obukli" 5.000 m2 u novo odelo.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

05.07.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

U Beogradu JPP "težak" skoro 1,5 mlrd EUR - Raspisan poziv za ustupanje autobuskih poteza 300, 400 i 500 privatnicima

Nakon jedne od poslednjih odluka doskorašnjeg Privremenog organa Beograda, usvajanja predloga projekta o javno-privatnom partnerstvu za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti javnog autobuskog gradskog prevoza putnika na potezima 300 (Grocka i Zvezdara), 400 (Voždovac), 500 (Rakovica i Čukarica) i na delu linija koje prolaze preko Savskog venca, kako se i očekivalo, zvanično je raspisan i javni poziv za ovo JPP. Ono će, kada je reč o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.