NavMenu

Postavljen kamen temeljac za Delta House - Na Novom Beogradu još 23.000 m2 poslovnog prostora A klase

Izvor: eKapija Utorak, 04.02.2020. 13:48
Komentari
Podeli
Kamen temeljac za poslovnu zgradu Delta House postavljen je danas u bloku 19 na Novom Beogradu, između hotela Crowne Plaza i Geneks apartmana. Vrednost investicije je 40 mil EUR, a očekuje se da će radovi biti završeni za 15 meseci. Planirano je da u novom prostoru bude zaposleno 800 dodatnih radnika.

Zgrada će imati 23.000 m2, a od ukupno 11 etaža, dve će biti zajedničke, četiri će zauzeti poslovno sedište Delta Holdinga, a pet je predviđeno za izdavanje. Projektovano je i 188 parking mesta.

- Poslovni prostor u potpunosti će biti okrenut ka zaposlenima. Predviđene su prostorije za grupne aktivnosti, sobe za odmor, kao i takozvana touchdown radna mesta, na kojima se zaposleni smenjuju. Projekat predviđa maksimalno iskorišćenje dnevnog svetla i kapacitete vazduha u skladu sa najrigoroznijim svetskim regulativama - rekao je Marko Kecman iz Delta Real Estate.

Zgrada će biti LEED sertifikovana, što znači sertifikaciju objekata planiranih i građenih po principima zelene gradnje. Takođe, projektovana je i kao energetski efikasna, prikupljaće i koristiće kišnicu, a zelena površina na parceli biće veća od izgrađenog dela parcele. Objekat će, kako je najavljeno biti A klase i poslovni prostor visoke kategorije.
Polaganje kamena temeljca - Marko Kecman i Ivana Jovanović (Foto: Delta Holding)Polaganje kamena temeljca - Marko Kecman i Ivana Jovanović
- Kompanija Delta Real Estate otvorila je u 2019. godini 172.000 m2 poslovnog prostora i započela izgradnju još 62.200 m2. Šoping mol Delta Planet Niš zvanično će biti početi sa gradnjom 19. februara - najavila je Ivana Jovanović iz Delta Real Estate.

Koncept objekta je uradio jedan od najeminentnijih arhitektonskih biroa MYS architect, dok je koncept enterijera izradio američki studio sa kancelarijom u Parizu – StudioS.

Glavni izvođač radova je Energoprojekt visokogradnja, a projektant je Centroprojekt d.o.o.

I. M.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.07.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Nacionalni park kanjon Nere-Beušnice: 20 kilometara iznenađenja na naizgled običnom mestu (FOTO, VIDEO)

Nekada skriveni biser jugozapadne Rumunije, koji se nalazi na samo 25 kilometara od granice sa našom zemljom, postao je prava turistička atrakcija. Zbog toga ćete često na stazama sresti grupe entuzijasta i planinara iz Srbije, a naš jezik čuti više nego rumunski. Reč je o prirodnom rezervatu Nacionalni park kanjon Nere-Beušnice, koji je smešten u Banatskim planinama, na obroncima Karpata. Do njega se stiže vožnjom preko Bele Crkve

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.