NavMenu

Kviz "Na jedno slovo" u nedelju u Radio kafeu

Izvor: 021.rs Četvrtak, 27.06.2024. 17:17
Komentari
Podeli
Radio kafe (Foto: Print screen / Google maps)Radio kafe
Novi pab kviz "Na jedno slovo" biće održan se 30. juna u novosadskom Radio kafeu. Ono što je novim ekipama bitno da znaju pre dolaska na kviz jeste da je atmosfera pre svega opuštena i da "nema blamiranja" jer se za svaki odgovor dogovarate zajedno, potom ga pišete na papir i predajete voditelju kviza.

Takođe, pitanja će biti prikazana na video bimu, a najboljim ekipama obezbeđene su vredne nagrade. Ono što je specifično za kviz "na slovo" jeste upravo to što svi odgovori počinju istim slovom.

Oblasti koje vas očekuju su: opšte znanje, geografija, književnost, mozgalice, oblast večeri (razlikuje se na svakom izdanju kviza), sport, film muzika.

Prijave su obavezne, jer je broj mesta ograničen, a ekipe se mogu prijaviti na 069/1000-600 ili porukom na fejsbuku Pub kviz inkvizitor, uz kontakt telefon kapitena ekipe, kao i naziv iste.

Kviz će početi u 19 časova, a Radio kafe se nalazi u Svetozara Miletića 45.
Radio Cafe Novi Sad
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.06.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Finansije, Turizam, sport, kultura

U susret budžetu Beograda za 2024: Dosta novca za metro, Bulevar patrijarha Pavla, Linijski park, Muzej grada - U ovoj godini bez izdvajanja za pešački most kod Ade, pristupne veze Prokopu, biciklističke staze u centru...

Zbog raspuštanja Skupštine grada i formiranja Privremenog organa Beograda, koji je prestonicu vodio od kraja oktobra prošle godine, glavni grad 2023. nije usvojio budžet za predstojeću godinu, što se u redovnim okolnostima čini na sednici gradskog parlamenta krajem kalendarske godine. Uvođenje "privremenog režima" u gradu, potom održavanje jednih, pa potom i još jednih izbora dovelo je do toga da se bužet Beograda razmatra, pretresa

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.