NavMenu

Direktorat civilnog vazduhoplovstva utvrdio propuste osoblja beogradskog aerodroma

Izvor: Beta Ponedeljak, 22.01.2024. 10:04
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije saopštio je danas da je vanrednom kontrolom utvdio propuste osoblja beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" zaduženog za zemaljsko opsluživanje, zbog kojih su juče bile velike gužve na tom aerodromu i kasnili su letovi.

Najavljeno je da će Direktorat i danas nastaviti inspekcijski nadzor u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do propusta, i u skladu sa Zakonom o vazdušnom saobraćaju preduzeti odgovarajuće mere prema operateru aerodroma, francuskoj kompaniji Vansi (Vinci) i svim odgovornim licima.

Na beogradskom aerodromu juče je obustavljen rad pasoške kontrole zbog mešanja putnika u tranzitnoj zoni, usled čega je kasnilo 17 letova Er Srbije, a otkazani su letovi za Berlin, Frankfurt i Diseldorf.

aerodrom Nikola Tesla Beograd
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

07.07.2024.  |  Finansije

Menja se Zakon o platnim uslugama - Šta to znači za građane?

Menja se Zakon o platnim uslugama. Novine, koje je u novom nacrtu ovog propisa najavila Narodna banka Srbije, na naše tržište doneće nove usluge i servise za građane i privredu. Izmenama Zakona o platnim uslugama, za koji je javna rasprava trajala do 27. juna, predviđeno je uvođenje koncepta otvorenog bankarstva u Srbiji, što podrazumeva dve nove usluge za građane i privredu, ali i "nove igrače" na tržištu, dok će postojeće takođe

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.