NavMenu

U bioskope stiže nastavak najgledanije ruske komedije svih vremena - Miloš Biković glumi i u filmu "Sluga 2" (VIDEO)

Izvor: Euronews Srbija Petak, 15.12.2023. 09:09
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash / Geoffrey Moffett)Ilustracija
Nakon svetske premijere u Moskvi, dugoočekivani nastavak najgledanije ruske komedije svih vremena "Sluga 2" imaće svoju beogradsku premijeru 28. decembra u Galeriji Cineplexx, a već od 4. januara biće na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije.

Proslavljeni glumac Miloš Biković, koji u ovom ostvarenju igra glavnu ulogu, donosi nam pravu novogodišnju filmsku poslasticu reditelja Klima Šipenka. Pored činjenice da je prvi deo ove komedije zabeležen kao najgledaniji film svih vremena u Rusiji, veliki uspeh je postigao i u Srbiji gde je bio najgledaniji film u 2020. godini.

U nastavku ove duhovite filmske priče publika će biti u prilici da prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje. Nakon putovanja u "prošlost", on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče.

Pored uzbudljivih zapleta u filmu, publika će uživati u kadrovima blistave i davne epohe Sankt Peterburga u koju nas vodi ova filmska priča.

Glumačku podelu čine Miloš Biković, Aglaja Tarasova, Ivan Ohlobistin, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva, Natalija Rogožkina, Sofija Zajka, Pavel Derevjanko i mnogi drugi.

Film "Sluga 2" je zajednički projekat studija Yellow, Black and White, onlajn bioskopa START, MEM Cinema Production, uz učešće televizijskog kanala Rossia 1 i filmske kompanije Central Partnership i uz podršku Ruskog filmskog fonda.

Nakon beogradske premijere, film "Sluga 2" će biti u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona, a distribuciju filma radi distributerska kuća Art Vista.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.07.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Nacionalni park kanjon Nere-Beušnice: 20 kilometara iznenađenja na naizgled običnom mestu (FOTO, VIDEO)

Nekada skriveni biser jugozapadne Rumunije, koji se nalazi na samo 25 kilometara od granice sa našom zemljom, postao je prava turistička atrakcija. Zbog toga ćete često na stazama sresti grupe entuzijasta i planinara iz Srbije, a naš jezik čuti više nego rumunski. Reč je o prirodnom rezervatu Nacionalni park kanjon Nere-Beušnice, koji je smešten u Banatskim planinama, na obroncima Karpata. Do njega se stiže vožnjom preko Bele Crkve

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.