NavMenu

AVA Shopping Park obeležava prvi rođendan - Omiljeno mesto za zabavu i shopping ponovo kreira dane ispunjene pravim vrednostima

Izvor: Promo Utorak, 23.05.2023. 12:20
Komentari
Podeli
(Foto: AVA Shopping Park)
Od 26. do 28. maja odgovor na svako pitanje koje se tiče aktivacija za decu i edukativnog sadržaja biće: AVA SHOPPING PARK. Pored robne kuće IKEA čeka vas šoping vikend 26-28. maja, dečije radionice, AVA zabavni kutak sa veštačkom stenom 27. i 28. maja i još mnogo iznenađenja

Program povodom proslave prvog rođendana AVA Shopping Parka trajaće od 26. do 28. maja, a sve koji tih dana posete ovaj tržni centar očekuje prava ZabAVA - celodnevni program, uz brojne poklone i popuste, zatim atraktivno penjanje na veštačku stenu, radionice za decu i roditelje, kao i kreativne radionice i oaza za opuštanje.

Šoping vikend za sve koji su jedva čekali popuste je 26-28. maja, aktivacije za decu sa klovnovima i poklonima su 26. maja od 17h do 20h, predstava za decu i AVA zabavni kutak, sa veštačkom stenom 27. i 28. maja (12h-20h).

Obavezno posetite i AVA "ZabAVA Kutak", oprobajte se u zanimljivoj disciplini kod nas poznatoj kao "free climbing" ili sportsko penjanje. Pored veštačke stene, namenjene svim uzrastima, u okviru kutka čekaju vas četiri zone sa brojnim aktivnostima; KREATIVNA u kojoj ćemo crtati, bojiti, učiti da heklamo i tkamo, praviti magični plašt i igrati se sa simbolima uz mnogo zabave; EDUKATIVNA u kojoj ćemo učiti o prirodi, praviti razne edukativne igračke; SPORTSKA gde vas čekaju tai či, joga, sportski poligon; EKOLOŠKA u kojoj ćemo imati družionice iz ekologije. Za mame je pripremljena Zen Oaza za relaksaciju u kojoj ćete moći da upoznate veštine ajurvede, kako da radite jogu na poslu, kao i čitalački kutak u kome ćemo predstaviti nove autorke naše književne scene za lepši I kvalitetniji život. Sav sadržaj je besplatan.

U 2023. vas pozivamo da ISTRAŽITE VIŠE… Više zabave. Više kupovine. Više ljubavi. Više sporta. Više lepote. Više stila. Više onoga što čini život zabavnim i kreativnim. Vidimo se u AVA Shopping Parku.

Kompletan program pogledajte u PDF fajlu u nastavku:


Preuzmite PDF dokument
Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.07.2024.  |  Građevina

Ministarstvo finansija tražilo privremenu građevinsku dozvolu za radove na 40 parcela za EXPO 2027

Prvog dana jula Ministarstvo finansija ponovo se pojavilo u elektronskom sistemu za izdavanje građevinskih dozvola. Ovoga puta, kao nosilac investitorskih prava na projektu EXPO 2027 podnelo je zahtev za dobijanje privremene građevinske dozvole za radove na čak 40 parcela u okviru tog kompleksa. Ono što se može saznati uvidom u katastar jeste da je mahom reč o parcelama kojima će prolaziti saobraćajnice za EXPO. Kako predviđa Zakon o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.