NavMenu

Raspisan tender za prvu fazu izgradnje atletskog stadiona u Novom Sadu

Izvor: eKapija Četvrtak, 30.12.2021. 15:37
Komentari
Podeli
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novi Sad raspisala je tender za prvu fazu izgradnje atletskog stadiona sa delom prateće infrastrukture i trafo stanicom sa agregatom.

Projektovani objekat se nalazi na lokaciji bivše kasarne Jugovićevo. Lokacija buduće dvorane i stadiona ograničena je sa jugoistočne strane Bulevarom Vojvode Stepe, sa zapadne strane budućim produžetkom Ulice Bate Brkića, sa severne strane Ulicom Olge Hadžić i sa severo istočne strane ulicom Draška Ređepa.

Površina predmetnih katastarskih parcela iznosi oko 84.545,00 m2.

Projekat je obuhvatio izgradnju savremene atletske staze sa devet traka za trčanje, duplim borilištima za skok s motkom na obe strane, u dalj i troskok dupli obostrano, potom obostrano zaletište za bacanje koplja, tri bacališta kugle, jedan sigurnosni kavez za disk i kladivo, unutrašnji travnati teren.

Planirana je i izgradnja severna, istočne i južne tribina bez montaže stolica. U okviru zemljanih radova planirano je izvođenje temelja reflektora, semafora i osam stubova javne rasvete uz istočnu saobraćajnicu. Takođe uz istočnu saobraćajnicu planirana je izgradnja ograde.

Atletski stadion projektovan je na istočnoj strani dvorane, tj. zapadna tribina stadiona je u sklopu objekta dvorane. Bruto površina stadiona je oko 17.800 m2. Kapacitet stadiona je oko 4.000 mesta. Na zapadnoj tribini smešteno je oko 2.400 mesta (izgradnja zapadne tribine će biti u sklopu izgradnje dvorane), na južnoj, istočnoj i severnoj tribini stadiona planirano je još oko 1.700 mesta i pet mesta za osobe sa invaliditetom.

Procenjena ukupna vrednost je 305.000.000 dinara, bez PDV-a.

Više o tenderu pogledajte OVDE.

Pogledajte i ostale tekstove Teme u žiži Sportski objekti OVDE.
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.07.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Nacionalni park kanjon Nere-Beušnice: 20 kilometara iznenađenja na naizgled običnom mestu (FOTO, VIDEO)

Nekada skriveni biser jugozapadne Rumunije, koji se nalazi na samo 25 kilometara od granice sa našom zemljom, postao je prava turistička atrakcija. Zbog toga ćete često na stazama sresti grupe entuzijasta i planinara iz Srbije, a naš jezik čuti više nego rumunski. Reč je o prirodnom rezervatu Nacionalni park kanjon Nere-Beušnice, koji je smešten u Banatskim planinama, na obroncima Karpata. Do njega se stiže vožnjom preko Bele Crkve

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.