NavMenu

PD "Univerzijada Beograd 2009" donirala Beogradu pokretne stvari preostale od takmičenja

Izvor: eKapija Sreda, 03.02.2010. 09:11
Komentari
Podeli

Grad Beograd prihvatio je donaciju pokretnih stvari od PD "Univerzijada Beograd 2009" i preneo ih na korišćenje gradskim ustanovama.

– Sve stvari su preuzete i već se koriste u predškolskim ustanovama, domovima zdravlja, školama, socijalnim centrima i drugim gradskim ustanovama. Poseban deo opreme, onaj koji se koristio za svečano otvaranje i zatvaranje Univerzijade, ustupljen je na korišćenje "Beogradskoj areni", a moći će da ga koriste i druge institucije. Podsetiću još jednom da smo ovom manifestacijom postigli više efekata. Dobili smo 10.000 ambasadora – promotera, učesnika Univerzijade, a pokazali smo i da se u vreme svetske finansijske krize i sa višestruko manjim sredstvima od uobičajenih može postići mnogo, što je potvrdio i gospodin Kilijan, predsednik Svetske studentske federacije, nazvavši Univerzijadu "trijumfom Beograda i Srbije". Naravno, i oprema koja je ostala iza ovako važnog događaja našla je svoje korisnike u gradskim institucijama, koje će i na ovaj način moći još više da podignu kvalitet svog rada i pružanja usluga – rekla je Radmila Hrustanović, pomoćnica gradonačelnika, a preneo "Beoinfo".

U doniranim sredstvima nalazi se potrošni kancelarijski pribor, računari, projektori, kancelarijski nameštaj, kuhinjski elementi, dvd rekorderi, televizori, kopir aparati i druga sredstva.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.07.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Nacionalni park kanjon Nere-Beušnice: 20 kilometara iznenađenja na naizgled običnom mestu (FOTO, VIDEO)

Nekada skriveni biser jugozapadne Rumunije, koji se nalazi na samo 25 kilometara od granice sa našom zemljom, postao je prava turistička atrakcija. Zbog toga ćete često na stazama sresti grupe entuzijasta i planinara iz Srbije, a naš jezik čuti više nego rumunski. Reč je o prirodnom rezervatu Nacionalni park kanjon Nere-Beušnice, koji je smešten u Banatskim planinama, na obroncima Karpata. Do njega se stiže vožnjom preko Bele Crkve

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.