NavMenu

Turistička sezona na Beogradskoj tvrđavi od 31. marta

Izvor: eKapija Sreda, 29.03.2017. 10:05
Komentari
Podeli
(Kalemegdan) Svih šest objekata na Beogradskoj tvrđavi ponovo će od 31. marta, nakon završene zimske pauze, biti dostupni za posetioce, a od subote, 1. aprila, počeće sa radom i Dino park Jura avantura, piše Beoinfo.

Park će biti otvoren svakodnevno, od 10 do 20 časova. Cene ulaznica iste su kao i prošle godine – 350 dinara za odrasle i 250 dinara za decu do 15 godina. Za mališane do dve godine ulaz je besplatan.

Ulaznice za šest objekata (Kula Nebojša, Veliki barutni magacin, Vojni bunker, Rimski bunar i Sahat-kula) mogu se kupiti na prodajnim mestima na Beogradskoj tvrđavi: u Galeriji Stambol kapije i u Kuli Nebojša.

Osim pojedinačnih karata, JP Beogradska tvrđava nudi posetiocima i kupovinu objedinjene ulaznice za pet objekata na Beogradskoj tvrđavi (Kulu Nebojšu, Sahat-kulu, Rimski bunar, Veliki barutni magacin i Vojni bunker) po ceni od 450 dinara (puna cena za pet pojedinačnih karata je 700 dinara), a za studente, đake i penzionere cena je 350 dinara. Objedinjena ulaznica nije vremenski ograničena i ne podrazumeva posetu svim objektima u istom danu.

Sahat-kula, Rimski bunar, Veliki barutni magacin, Vojni bunker i Kazamati Vojnog muzeja otvoreni su svakodnevno od 11 do 19 časova, a Kula Nebojša radi od srede do nedelje od 11 do 19 časova.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.07.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Nacionalni park kanjon Nere-Beušnice: 20 kilometara iznenađenja na naizgled običnom mestu (FOTO, VIDEO)

Nekada skriveni biser jugozapadne Rumunije, koji se nalazi na samo 25 kilometara od granice sa našom zemljom, postao je prava turistička atrakcija. Zbog toga ćete često na stazama sresti grupe entuzijasta i planinara iz Srbije, a naš jezik čuti više nego rumunski. Reč je o prirodnom rezervatu Nacionalni park kanjon Nere-Beušnice, koji je smešten u Banatskim planinama, na obroncima Karpata. Do njega se stiže vožnjom preko Bele Crkve

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.