NavMenu

Diplon kupatila za dobro jutro i laku noć

ISTIČE: 11.10.2024.
Podeli

Kompanija Diplon d.o.o. uspešno posluje od 2005. godine na polju trgovine, uvoza, izvoza, maloprodaje i veleprodaje opreme za kupatilo. Centrala firme i maloprodajni salon, koji se prostire na preko 1.500m², nalaze se u Zemunu na adresi Grmeč 1 Nova 15 u okviru Belmax centra.

Diplon biznis mreža

B2B koncept obuhvata poslovanje sa veleprodajnim kupcima, investitorima, odnosno izvođačima građevinskih radova i saradnicima koji čine distributersku mrežu na teritoriji Srbije i u regionu. Diplon B2B model podeljen je na tri sektora – Veleprodaja, Projektna prodaja i Izvoz. Veleprodajna mreža pokriva preko 45 gradova i mesta u Srbiji sa više od 350 saradnika putem koje plasira proizvode matičnog brenda Diplon, kao i artikle brendova Creavit, Martat i Badella, čiji je ekskluzivni uvoznik. Projektna prodaja namenjena je građevincima i investitorima. Ovaj sektor obezbeđuje kompletna rešenja za opremanje stambenih i poslovnih objekata. Projektna ponuda obuhvata dizajnersko rešenje, distribuciju opreme za kupatilo uz kompletnu logistiku sproveđenja ideje u delo. Diplon izvoz plasira na inostrana tržišta opremu za kupatilo matičnog brenda Diplon, ali i artikle drugih proizvođača uz prethodni dogovor. Izvozni sistem pokriva tržišta Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Mađarske, Rumunije i Nemačke.

Diplon Kupatila maloprodajni saloni i webshop

Diplon maloprodaja obuhvata salon Zemun, salon Sevojno i internet prodavnicu sa preko 5000 proizvoda. Isporuka se vrši na teritoriji cele Srbije i besplatna je za iznose preko 35.000 RSD. Kupovinom u salonu ostvaruju se pogodnosti beskamatne kupovine na rate i mogućnost uživanja posebnih salonskih popusta.

Kupcima koji se oduče za kompletno opremanje kupatila dizajneri u salonu će putem3d projekta približiti vizuelni utisak prostorije pre početka radova.   

U Diplon Kupatila maloprodaji imate mogućnost da kupite sve za kupatilo na jednom mestu. Veliki izbor proizvoda više od 150 brendova. Pored matičnog brenda Diplon, izdvajaju se Creavit, Isvea, Geberit, Grohe, Kludi, Paffoni, Badella, Gemma, Eco Ceramic...

Pločice – granitne, keramičke, porcelanske; pločice za kupatilo, kuhinju, terasu, dnevnu sobu, stepenice, hodnik; podne, zidne i univerzalne; šestougaone i velikog formata; imitacija drveta i kamena.
Baterije – slavine za lavabo, kadu, kabinu, bide, sudoperu.
Tuš kabine – pravougaone standardne i hidromasažne dimenzija 80x80cm, 90x90cm, 80x100cm, 80x120cm; ugaone R80 i R90.
Kade – samostojeće, ugradne i hidromasažne kade dužine 105-190cm, širine 70-160cm.
Sanitarije – lavaboi, WC šolje i daske, monoblokovi, bidei, pisoari i sudopere.
Kupatilski nameštaj – lavabo sa ormarićem, ormari i vertikale, ormarići i police za lavabo, gornji elementi i kupatilska ogledala.
Galanterija – dozatori za sapun, držači četkica, peškira, sapuna, ubrusa i toalet papira, etažeri, kukice i vešalice, police za kupatilo i WC četke.
Oprema za kupatilo – držači za izlazak iz kade, stolice za kadu i kabinu, kante za smeće, prostirke za kupatilo, gume za kadu, peškiri, zavese za kupatilo i držači zavesa, sredstva za održavanje domaćinstva.
Grejanje i hlađenje – bojleri, protočni bojleri, radijatori i grejalice, sušači, fenovi i ventilatori.