NavMenu

Nove investicije "Delta Agrara" vredne 7,8 mil EUR - Od 17. septembra nova hladnjača u Čelarevu i nova linija za kratke testenine u fabrici "Danubius"

Izvor: eKapija Petak, 12.09.2014. 12:33
Komentari
Podeli

Kompanija "Delta Agrar" će 17. septembra svečano obeležiti početak rada druge ULO hladnjače kapaciteta 6.500 tona u voćnjaku u Čelarevu. Osim toga, iz kompanije su najavili i početak rada nove linije za proizvodnju kratkih testenina u fabrici "Danubius u Novom Sadu.

Sa novom hladnjačom ukupan kapacitet skladištenja na imanju "Podunavlje" dostići će 13.000 t. ULO (Ultra Low Oxygen) je najsavremeniji sistem za održavanje svežine jabuka i do 300 dana. "Delta Agrar" je investirao 6 mil EUR u izgradnju druge hladnjače.

Kada je reč o fabrici "Danubius", nova, savremena linija omogućiće fabrici da potrošačima ponudi domaći proizvod koji je po kvalitetu jednak testeninama najpoznatijih svetskih brendova. Vrednost ove investicije je 1,8 mil EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.09.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Telekom obavestio makedonsku antimonopolsku komisiju da kupuje Mondo

Sada već nema sumnje - Telekom Srbija nedvosmisleno planira da kupi Mondo INC u vlasništvu Igora Žeželja, prenosi N1. Taj plan predočen je makedonskoj antimonopolskoj komisiji, od koje Telekom mora da dobije dozvolu za ovu kupovinu, pošto u vlasništvu ima firmu koja posluje i na tržištu Severne Makedonije. Mondo INC je, podsetimo, između ostalog i izdavač dnevnog lista Kurir. Srpski državni teleoperator je krajem jula podneo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.