NavMenu

Restoran "Comunale" najlepše uređen ugostiteljski objekat u regionu

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.08.2014. 15:49
Komentari
Podeli
(Foto: Facebook.com/restorancomunale)
Glasanjem poslednjeg člana međunarodnog stručnog žirija okončano je ovogodišnje takmičenje za najlepše uređen ugostiteljski objekat u regionu. Pobednik je restoran "Comunale" iz Beograda koji je osvojio 147 bodova koje mu je dodelio 19-člani međunarodni stručni žiri, prenosi portal Indikator.ba.

Na drugom mestu nalazi se caffe "Zlatna ribica" iz Sarajeva koja je imala samo šest bodova manje, a sledi je restoran "Per Sempre" iz Podgorice sa 131 bodom. Na četvrtom mestu je restoran "More" iz Dubrovnika koji je osvojio 121 bod, te Lounge Bar hotela "Falkensteiner" sa 114 bodova.

Ostalih pet finalista bili su caffe bar "Henessy" iz Zenice, "Intermezzo" iz Sarajeva, imanje "Knjaz" iz Podgorice, konoba "Atrium" iz Kotora i "Ćatovića mlini" iz Morinja.

Pobedniku će organizator takmičenja Enterijer.ba uručiti Grimiznu kuglu na svečanoj ceremoniji čiji datum će biti naknadno objavljen. Nagrada se daje u trajno vlasništvo, a pravi se u Meksiku tradicionalnom metodom duvanja stakla.


Enterijer.ba po prvi put je organizovao takmičenje za Grimiznu kuglu u celom regionu u kojem su učestvovala 22 ugostiteljska objekta iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Prethodna četiri takmičenja bila su organizovana na nivou Bosne i Hercegovine, prenio je Indikator.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

04.07.2024.  |  Građevina

Beograd u tri godine planira da uloži 87,2 mil EUR u Linijski park

Grad Beograd planira da do kraja ove i u naredne dve godine uloži 10,2 milijarde dinara, odnosno oko 87,2 mil EUR u Linijski park. Naime, kako se vidi u Odluci o budžetu Beograda za 2024. godinu koji su nedavno usvojili gradski odbornici, predviđeno je da grad do kraja ove godine izdvoji više do milijardu dinara za Linijski park, dok se u 2025. godini planira još 3,7 milijardi, a 2026. za te namene projektovano je 5,5 milijardi dinara.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.