NavMenu

Čačani uređuju obalu Morave - Radove izvodi "Ratko Mitrović Construction"

Izvor: Ozonpress Petak, 08.11.2013. 10:45
Komentari
Podeli



Morava (Foto: scmladostcacak.org.rs)Morava
Čačanski Sportsko-rekreativni centar "Mladost" pokrenuo je projekat uređenja i leve obale Morave, kod brane, a radovi su nedavno počeli. U toku je priprema za betoniranje, a rok za završetak posla je mesec dana. Takođe, na desnoj obali se vrši produženje plaže. Radovi se finansiraju sredstvima NIS-a, preko projekta "Zajednici zajedno".

- SRC "Mladost" je konkurisao za sredstva NIS-a za uređenje leve obale Morave i prošli smo konkurs. Skoro svakog dana imamo inicijative naših sugrađana da se plaža proširi na obe strane Morave - kaže za "Ozonpress" direktor "Mladosti" Aco Jakovljević.

Vrednost radova je 1,2 miliona dinara, a izvodi ih firma "Ratko Mitrović Construction", čiji su radnici angažovani i na izgradnji obližnjeg stadiona.

Kada je u pitanju postojeća brana ne može a da se primeti loše stanje stepenica i zaštitne ograde. Direktor SRC "Mladost" navodi da brana nije u nadležnosti ove javne ustanove ali da će pokušati da problem reše u saradnji sa JP "Gradac".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.10.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Toyota i BMW napuštaju ideju baterijske elektrifikacije automobila

Iz analiza koje se odnose na vodonik kao gorivo budućnosti, izdvajala su se dva pitanja: kada će vodonički automobili preuzeti tržište i koliko će koštati i vozila i gorivo? Na ova pitanja, Toyota i BMW su dali zajednički odgovor kroz potpisivanje ugovora o saradnji koji se bavi istraživanjem i razvojem tehnologije proizvodnje vodoničkog modela. Ova saradnja predstavlja značajan korak napred na putu prema održivoj mobilnosti , a

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.