NavMenu

Novi "F-Secure Internet Security 2007" paket stigao i na srpsko tržište

Izvor: eKapija Petak, 17.11.2006. 12:45
Komentari
Podeli

Na tržištu softverskih proizvoda pojavio se novi antivirus paket "F-Secure Internet Security 2007", finske kompanije "F - Secure", koji u poređenju sa predhodnim softver paketom 2006, odlikuje posebna DeepGuard (www.f-secure.com/deepguard) proaktivna tehnologija koja računare štiti od takozvanih "zero-day", prethodno nepoznatih napada.

Prateći ponašanje aplikacija u realnom vremenu, "DeepGuard" skenira sumnjive aktivnosti i stopira one koje predstavljaju rizik po sistem. Ovim potezom, "F-Secure" je po prvi put visokosofisticiranu tehnologiju prevencije upada u sistem "spustio" na SOHO (Small office/Home office) tržišni segment.

Moderan dizajn novog anti-virus pakovanjaModeran dizajn novog anti-virus pakovanja

- Beogradska kancelarija "F-Secure" je u 2006. godini zabeležila izuzetne rezultate, na tržištu Srbije i Crne Gore, budući da je prodato oko 78.000 jedinica antivirusnog softvera, kako za individualne korisnike, tako i za mala i srednja preduzeća i korporativne korisnike - rekao je direktor prodaje Dušan Katilović.

Prema njegovim rečima, dodatna pogodnost "F-Secure Internet Security 2007" paketa je to što će svaki od njih moći da da se instalira na tri računara, po predloženoj ceni od 83 EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.09.2024.  |  Agro, Industrija

Priča o još jednoj od uspešnih kućno-zanatskih pivara, ali ova pravi pivo od - ludaje

Sudeći po podacima sa ovogodišnjih, 39. Dana ludaje u Kikindi, suša je ove godine uticala i na kilažu inače ginisovski teških i dugih ludaja – bundeva, pa je ovogodišnja najteža, od "svega" 472,5 kg, bila za skoro 400 kg lakša od prošlogodišnje rekorderke, teške čak 865,5 kg. Međutim, uprkos suši, ove godine u Danima ludaje u Kikindi nije bilo "suše" kada je reč o kreativnosti i domišljatosti proizvođača i zanatlija – od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.