NavMenu

Saveti kako da bela kuhinja izgleda dobro u svakom domu

Izvor: B92 Petak, 05.07.2024. 11:56
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dainis/shutterstock.com)Ilustracija
Bele kuhinje su bile izuzetno popularne, ali sada sve manje, pa evo kako da ih osvežite da ne budu dosadne.

Bele kuhinje su bile gotovo neizostavan trend u uređenju enterijera do pre nekoliko godina. Kako u posljednje vreme, ipak, naglasak dobijaju one u hladnim nijansama poput nežno zelene ili u boji drveta, bele mogu delovati dosadno. Da bi se to izbeglo, portal Houseandgarden donosi četiri jednostavna predloga kako ih "oživeti" detaljima.

1. Otvorene police

Nema potrebe da zaklanjate od pogleda posuđe, namirnice i druge stvari koje obično držite u kuhinji. Otvorene gornje police beloj kuhinji će tako dati na "životu", a na neku od njih možete staviti i cvet.

2. Neravni oblici

Ovaj savet se prvenstveno odnosi na one koji tek daju na izradu belu kuhinju. Razmislite o ovalnim ivicama ili dodatnim optvorenim policama neravnih oblika. Na taj način ćete skrenuti naglasak s bele boje.

3. Nove ručke

Zamena ručki povoljan je i jednostavan zahvat koji možete obaviti sami. Odaberite boju koja će odgovarati drugim detaljima u kuhinji. Izbor je šarolik, pa tako možete birati i neke koje će dati omaž određenom stilu ili periodu.

4. Zidni ukrasi

Ako ne želite da kupujete nove ukrase, možete ofarbati neutralne posude od cveća i pričvrstiti ih uz zid ili iskoristiti šarene poklopce od sudova koje više ne koristite.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

04.07.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Prvi putnici najavljeni za leto 2019. još nisu kupili karte - Sedam godina od potpisivanja ugovora o zajedničkoj izgradnji BAS-a

Na današnji dan, 4. jula 2017. godine grad Beograd i Beogradska autobuska stanica potpisali su ugovor o zajedničkoj izgradnji novog staničnog kompleksa u novobeogradskom Bloku 42. Tada je najavljeno da će nova stanica u kompleksu veličine 13.000 kvadratnih metara, sa 135 perona i 55 parking mesta za duže zadržavanje autobusa, putnike početi da prima u leto 2019. Nova stanica, isticano je tog jula, bila bi uređena nalik lisabonskoj.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.