NavMenu

Invoitix - Uskoro i fakturisanje unutrašnjeg transporta

Izvor: eKapija Petak, 09.06.2023. 11:05
Komentari
Podeli
(Foto: Invoitix)
Invoitix je švajcarski servis za finansiranje i fakturisanje međunarodnog transporta, a kroz par nedelja i unutrašnjeg transporta.
Kompanija je osnovana u Švajcarskoj septembra 2018. godine i od samog početka je prisutna na tržištu Balkana, prvenstveno u Srbiji. Sitnim koracima postavljani standardi, dodavane nove vrednosti za tranpsortere i logističare su procvat doživeli krajem 2019. godine, najviše na našem tržištu, što se poklapa sa pojavom koronavirusa.

Od početka pa do danas, glavni cilj Invoitix servisa jeste stvaranje dodatne vrednosti za transportere i logističare, olakšavanje transporta, objedinjavanje menadžment usluga transporta na jednom mestu i kontrola troškova i prihoda kroz rad na našim procesima i softveru, uz standarde i kontuniuranu edukaciju. Naši klijenti na jednom mestu imaju objedinjene usluge kao što su fakturisanje, finansiranje, menadžment goriva i troškova i preliminarnu proveru svojih klijenata.

Ono što je Invoitix insistirao da priušti svojim klijentima jeste jednostavnost u naplati i korišćenju aplikacije za dostavljanje faktura.

Sigurnost, u smislu da klijenti mogu proveriti svoje svoje partnere i njihov kreditni bonitet pre prihvatanja transportnog naloga.

Likvidnost, jer fakture isplaćujemo u roku od 48 sati, umesto da transportne kompanije čekaju par meseci na to.

Često se susrećemo sa izazovima, poput onog da evropske špedicije nude skonto plaćanja koja su nekad pristupačnija nego naše usluge. Ono što jeste prednost factoring načina poslovanja preko Invoitixa, da skonto postoji za više od 20.000 evropskih kompanija, odnosno da u redovnom poslovanju, bez posrednika kao što je naša kompanija, za manje od 30% transportnih naloga prevoznici mogu dobiti skonto, dok mi sa ponosom kazemo da dnevno finansiramo preko 97% svih prispelih transportnih naloga.

Digitalizacija je slika naše kompanije. Od trenutka kada se klijent javi i pokaže zainteresovanost za saradnju, sve se prebacuje na digitalnu platformu i tamo odrađuje. Proces potpisivanja ugovora, upoznavanje sa aplikacijom i procesima, dostavljanje transportne dokumentacije, izrada faktura, finansijskih izveštaja, provera transakcija, provera špedicija – sve na jednom mestu.

(Foto: Invoitix)

-------------------------------
Invoitix u brojevima

- 97% transportnih faktura plaćenjih u roku od 48 sati
- više od 1.000 odobrenih faktura u proseku dnevno
- kreditni rejting za 20.000 evropskih špedicija
- prisutnost u 35 država evropskog kontinenta
- više 1.000 potpisanih ugovora samo u Srbiji
- 120 zaposlenih u Invoitixu širom Evrope
- 9 zemalja gde Invoitix ima pretstavništva

--------------------------------

Naša ideja jeste da transporteri u Srbiji imaju na jednom mestu finansiranje, fakturisanje, kreditnu zaštitu, kartice za gorivo, pomoć na putu i plaćanje putarine.


Kontakt:

Nikola Todorović, Sales Manager
mob. tel. 069 5566055

FB
: https://www.facebook.com/profile.php?id=100076181191488



Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.09.2024.  |  Industrija

Slađana Pantović, PS Fashion, o nastanku popularnog brenda - Bakin gen, čuveni "petsto kec" i snovi koji se ostvaruju (FOTO)

Priča o izboru karijere deteta nikada nije laka tema za roditelje, pogotovo kada trendovi i razvoj industrije kasnije i diktiraju njihovu platežnu moć, ali da dete već od najranije dobi može da pokaže za šta je sazdano i da mu samo treba omogućiti da razmahne krila i poleti primer je Slađane Pantović (54) iz Čačka. Verujemo da postoji mnogo onih koji ne znaju iza kog brenda se zapravo krije ovo ime, ali ako kažemo PS i dodamo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.