NavMenu

Novi centar ’Sad Novi Bazaar’

Izvor: Progressive Sreda, 01.02.2006. 08:40
Komentari
Podeli

Savremeni tržni centar ’Sad Novi Bazaar’ u strogom centru Novog Sada svečano otvara vrata za posetioce od 1. februara. Kompanija Delta M, koja je novi vlasnik ovog prostora, uložila je deset miliona evra i od nekadašnje robne kuće napravila atraktivan prostor na četiri nivoa, sa nizom raznovrsnih sadržaja za kupovinu i zabavu.

Novi tržni centar ima ambiciozan promotivni slogan ’Za šoping savršen’, koji opravdava izuzetno atraktivna ponuda. Prvi put u Srbiji i Crnoj Gori pojavljuje se španski modni brend ’Zara’, na prostoru od 1.500 kvadratnih metara.

’Sad Novi Bazaar’ imaće i do sada jedinstven Maxi supermarket, koji će na 500 kvadrata ponuditi isključivo prehrambenu robu. Novosađani i svi posetioci ovog grada od sada mogu da kupuju i u prodavnicama poznatih marki: Mexx, Nike woman, Esprit, Tom Tailor, Legend, Kronos, Navigare, Office shoes. Specijalan deo sadržaja posvećen je najmlađima. Dok roditelji kupuju u radnjama Exception kids i Turbo limač, deca mogu da se igraju u prvoj pravoj igraonici Puf-puf velika soba za decu. Uz kupovinu, ’Sad Novi Bazaar’ nudi i prostor za slobodno vreme i zabavu: na trećem spratu je fitnes sala i više kafića, a na poslednjem, četvrtom nivou od aprila će raditi restoran i specijalno uređena park terasa, sa koje će posetioci moći da uživaju u panorami Novog Sada. Ono što ovaj objekat čini vizuelno posebnim su specijalni svetlosni efekti proizvedeni kombinacijom spoljašnjeg i unutrašnjeg osvetljenja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.10.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Toyota i BMW napuštaju ideju baterijske elektrifikacije automobila

Iz analiza koje se odnose na vodonik kao gorivo budućnosti, izdvajala su se dva pitanja: kada će vodonički automobili preuzeti tržište i koliko će koštati i vozila i gorivo? Na ova pitanja, Toyota i BMW su dali zajednički odgovor kroz potpisivanje ugovora o saradnji koji se bavi istraživanjem i razvojem tehnologije proizvodnje vodoničkog modela. Ova saradnja predstavlja značajan korak napred na putu prema održivoj mobilnosti , a

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.