NavMenu

Beograd dobija još dve podzemne garaže - Za 5. januar najavljeno raspisivanje tendera za izgradnju

Izvor: eKapija Petak, 17.12.2021. 14:52
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Laszlo66/shutterstock.com)Ilustracija
Grad Beograd će 5. januara raspisati tender za izgradnju dve podzemne garaže, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Kako prenosi Beoinfo, jedna garaža će se nalaziti u Skerlićevoj ulici, kod Narodne biblioteke, a druga kod Hale Pinki u Zemunu.

- Garaža u Skerlićevoj će imati 350 parking mesta i biće veoma važna zato što će delom "pokrivati" zdravstvene ustanove koje su s druge strane, kao i Hram Svetog Save i veliki broj stambenih zgrada i restorana. Garaža u Zemunu, na platou ispred Hale Pinki imaće 160 parking mesta, a u blizini su gimnazija i osnovna škola, kao i ovaj sportski centar. Beograd će prvi put od 2005. godine, kada je izgrađena garaža ispred Skupštine grada, ući u ovakav projekat . naveo je Vesić.

Plan je da u Beogradu bude urađeno još podzemnih garaža, naveo je Vesić.

- Među njima su podzemna garaža u Vlajkovićevoj, potom i u Fruškogorskoj - istakao je Vesić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

04.07.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Kineski Minth Holdings gradiće fabriku za proizvodnju električnih vozila u Inđiji - U narednih 10 godina planirano ulaganje od 870 mil EUR i posao za 2.200 radnika

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Zaključak o usvajanju teksta Memoranduma o razumevanju između Republike Srbije i privrednog društva Minth Holdings Limited, u cilju uspostavljanja novog proizvodnog pogona u Srbiji. Planirano je da u toku desetogodišnjeg investicionog perioda nivo bude uloženo 870 mil EUR, kao i da bude zaposleno 2.220 radnika. Ovaj investicioni projekat, kako je saopšteno, obuhvata uspostavljanje novih pogona

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.