NavMenu

Centrum Park u Gradišci zvanično se otvara 12. novembra - Ritejl kompleks na 18.000 m2 idealno je mesto za porodičnu kupovinu

Izvor: eKapija Sreda, 10.11.2021. 18:23
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Centrum Park u Gradišci zvanično otvara svoja vrata u petak, 12. novembra, u 10 časova, a 30 velikih svetskih brendova poziva vas u novu šoping-destinaciju na tri dana otvaranja, velikih popusta, dobrog provoda, poklona i iznenađenja.

Branko Vidaković, komercijalni direktor kompanije Centrum Trade, i Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške, svečano će preseći vrpcu i zvanično pustiti u rad kompleks koji svojom ponudom prati svetske standarde i trendove najpoznatijih internacionalnih i regionalnih brendova.

- Ovo je jedini, a ujedno i najveći ritejl park na ovom području, a svojom blizinom interesantan je ne samo za kupce koji žive u BiH, već i one u Hrvatskoj i Srbiji. Cilj je bio stvoriti mesto za celu porodicu, te smo se vodili idejom prostora koji bi zadovoljio potrebe svih vrsta kupovine - istakao je Vidaković.

Investicija vrijedna 30 mil KM (oko 15 mil EUR) otvorila je vrata i za preko 400 novih radnih mesta, a lokacija i dobra povezanost sa zemljama EU obezbjeđuju mesto za ugodan i sveobuhvatan doživljaj. Centrum Park proteže se na 18.000 m2 i nudi 280 parking mjesta.

Petak, subota i nedjelja, od 12. do 14. novembra, rezervisani su za otvaranje ritejl parka, a posetioce očekuju brojna iznenađenja i kvalitetna muzika.

Novi ritejl Centrum Park idealno je mesto za porodicu, dnevnu, sedmičnu, ali i vikend kupovinu, u sklopu kojeg se može pronaći sve - odeća, obuća, dečja i sportska oprema, knjižara, sve za kuću, vrt i radionicu, lov i ribolov, pet centar, kao i zabavni sadržaji za decu, restorani, pivnica i još mnogo toga.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

04.10.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Naredne godine u Beogradu u planu izgradnja nove ulice paralelne sa Savom - U 2025. i završetak projekta zatvaranja Pariske ulice za saobraćaj

Na jesen, u skladu sa vremenskim prilikama, trebalo bi da budu nastavljeno proširenja Bulevara vojvode Bojovića., najavio je gradonačelnik Beoigrada Aleksandar Šapić. Kako je dodao, ideja je da postoje po dve saobraćajne trake u jednom smeru oko Kalemegdana, sve do Ulice cara Dušana. Time će se, kako je naveo, omogućiti da se magistralno povežu centar grada sa donjim Dorćolom, i u nastavku sa Ulicom 27. marta, a da pritom vozači

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.