NavMenu

Otvoreno prvenstvo Beograda u skokovima za vikend

Izvor: eKapija Sreda, 10.11.2021. 15:44
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Spikeball/Unsplash)Ilustracija
Otvoreno prvenstvo Beograda u skokovima sa male tramboline održaće se 13. novembra u 9 sati u Hali sportova Žarkovo, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Na ovom prvenstvu će pored takmičara iz Srbije nastupiti i takmičari iz Slovenije, a u 2021. godini ovo će biti deseto takmičenje ove vrste.

Ovaj segment gimnastičkog vežbanja zbog svoje atraktivnosti postaje sve popularniji u sokolskim društvima kako u zemlji tako i u inostranstvu, pa sekcije u sokolskim društvima Sokolskog saveza Beograda i Sokolskog Saveza Srbije, koje se bave skokovima sa male tramboline, iz godine u godinu postaju sve kvalitetnije i brojnije.


Prvenstvo će biti organizovano u svim kategorijama (mlađi pioniri, pioniri, kadeti, juniori, seniori) u muškoj i ženskoj konkurenciji, u pojedinačnim i grupnim nastupima.

Pobednici u svim kategorijama će dobiti medalje i pehare, kao i diplomu o učešću.

U proteklim godinama nastupali su takmičari iz Srbije, Slovačke, Češke, Slovenije i Bugarske, preneo je Beoinfo.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

04.07.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Prvi putnici najavljeni za leto 2019. još nisu kupili karte - Sedam godina od potpisivanja ugovora o zajedničkoj izgradnji BAS-a

Na današnji dan, 4. jula 2017. godine grad Beograd i Beogradska autobuska stanica potpisali su ugovor o zajedničkoj izgradnji novog staničnog kompleksa u novobeogradskom Bloku 42. Tada je najavljeno da će nova stanica u kompleksu veličine 13.000 kvadratnih metara, sa 135 perona i 55 parking mesta za duže zadržavanje autobusa, putnike početi da prima u leto 2019. Nova stanica, isticano je tog jula, bila bi uređena nalik lisabonskoj.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.