NavMenu

Hotel Nar - Ugodan odmor van gradske gužve

Izvor: eKapija Petak, 24.07.2020. 11:43
Komentari
Podeli
(Foto: Hotel Nar)
Hotel Nar je reprezentativan hotel čija lepota osvaja na prvom koraku. Od centra grada udaljen je svega 800 metara. Izmešten iz gradske vreve i gužva omogućuje ugodan odmor i za oči i za dušu.

Hotel raspolaže sa 32 sobe, od čega je jedan apartman. Sve sobe su prosečne površine 25 m2, izuzev apartmana koji je površine 40 m2. Luksuznog su enterijera i svih neophodnih sadržaja za hotel sa četiri zvezdice.

(Foto: Hotel Nar)
- Kada je reč o sadržajima unutar hotela, posjedujemo vinski bar, u kome su izložena poznata trebinjska vina i restoran površine 150 m2 u kome se služe tradicionalna hercegovačka jela i pića. Hotel raspolaže sopstvenim čuvanim parkingom, kapaciteta 30 mesta.


Na ravnom krovu nalazi se prohodni krov na kome je smešten kafe bar sa otvorenom baštom, koji će gostima pružiti poseban ugođaj u prijatnoj i intimnoj atmosferi - kažu iz hotela Nar za eKapiju.

- Bilo da ste u prolazu kroz Trebinje ili ste putnik namernik ne propustite priliku da posetite hotel Nar i probate neke od naših sadržaja. Naše prijateljski raspoloženo osoblje će se potruditi da svaki Vaš boravak sa nama bude jedinstven i nezaboravan - poručuju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Koji projekti očekuju Beograd? - Gradnja "novog srpskog mosta", projektovanje zoo vrta, spomenik Draži Mihailoviću...

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je uoči sednice Grada Beograda novinarima obrazložio zbog čega se donosi rebalans gradskog budžeta i najavio nove projekte čije finansiranje treba obezbediti. Gradonačelnik je najavio postavljanje komunalno-bezbednosnih stanica, odnosno uvođenje kamera u 220 osnovnih škola i 400 vrtića. Sve te kamere pratiće se iz jednog nadzornog centra, čije otvaranje je Šapić najavio za mesec dana. Kako

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.