NavMenu

"New Holland" buldožer D 180 u rudniku "Gacko"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 27.07.2009. 12:52
Komentari
Podeli

Pažnja posmatrača u rudniku skoro pa uvek je usmerena na bagere, kako i šta oni rade, pa im buldožeri i druge mašine na kopu i nisu mnogo zanimljive. Ovoga puta situacija je bila malo drugačija. Naime, "New Holland" buldožer D 180 je privukao veliku pažnju kako rukovaoca i servisera tako i slučajnih prolaznika i zaposlenih na površinskom kopu "Gračanica" nedaleko od Gacka.

Preduzeće "Termograding" iz Gacka je jedno od najstarijih i najkvalitetnijih privatnih preduzeća koje se između ostalog bavi i rudarskim radovima na otvaranju, pripremi , otkopavanju, utovaru transportu i odlaganju mineralnih sirovina i jalovine.

Preduzeće je opredeljeno da veći deo svog dohotka ulaže i investira u novu opremu, te je njihov zavidni vozni park od nedavno bogatiji za još jednu novu mašinu renomiranog svetskog proizvođača "New Holland" .

Naime, preduzeću "Termograding" je isporučen buldožer D 180 opremljen sa radijalnim
jednozubim riperom, koji je odmah i uposlen na površinskom kopu rudnika "Gračanica" u Gacku.

U vrelim letnim danim i teskim rudarskim uslovima koji vladaju u kopu, veliko olakšanje rukovaocu predstavlja klimatizovana kabina, odlična preglednost iz kabine i fantastične radne karakteristike mašine.

Još jednom "New Holland" i zastupnik "Eurooprema" pokazuju svoj kvalitet i pouzdanost radeći u tako teškim uslovima kao što su rudnici.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.09.2024.  |  Industrija

Oporavak tekstilne industrije u Bosilegradu, kreće proizvodnja posle 20 godina - Raspisan tender za nabavku opreme za fabriku Kobos

Opština Bosilegrad raspisala je tender za nabavku opreme za fabriku Kobos u tom mestu, a vrednost je procenjena na 19,2 miliona dinara. Tenderom je predviđena nabavka nova i nekorišćene opreme za šivenje i njeno montiranje. Naime, kako se u dokumentaciji navodi, Opština Bosilegrad, u cilju poboljšanja i uvećanja industrijske proizvodnje ima nameru da pokrene proizvodnju u tekstilnoj industriji odnosno u fabrici Kobos u Bosilegradu, koja

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.