NavMenu

Saradnja FTV i kompanije "Eminent" - ekskluzivna FTV Collection u svim "Legend" prodavnicama

Izvor: eKapija Utorak, 09.06.2009. 14:22
Komentari
Podeli

FTV, lider na modnom medijskom nebu, pronašao je strateškog partnera za srpsko tržište, robnu marku "Legend World Wide". FTV Collection i njeni moderni, sofisticirani krojevi, bogato oplemenjeni zlatom, kristalima i svim onim što "svetluca i osvaja" konačno su dostupni srpskom tržištu u svim "Legend" radnjama.

Kako je odavno prevazišao status internacionalne televizijske stanice posvećene modi i modelingu, FTV je postao simbol mode, sjaja, i glamura. Njegov zaštitni znak - dijamant koji prati one koji vole atraktivan izgled, uzbudljive zabave, jet-set lifestyle, našao se i na odevnim predmetima kroz ekskluzivnu FTV Collection.

Ova saradnja omogućiće mnogim ljubiteljima oba brenda da pronađu svoj stil i učine ga posebnim. U ponudi će biti veliki broj odevnih komada oplemenjenih kristalima za novi glam look. Uz to, još mnoge zajedničke akcije očekuju kupce u "Legend" radnjama, a sve to biće propraćeno na kanalu FTV SEE.

Specijalnu kolekciju sa čuvenim logom FTV za srpsko tržište kreirao je francuski dizajner Ylan Anoufa (Ilan Anufa), koji će svojim umećem i velikim iskustvom unaprediti naredne Legend Jeans kolekcije. Ylan je do sada radio za mnogobrojne prestižne brendove, među kojima su i FuBu, 7For All Mankind, FTV...

Istorijat brenda "Legend"

Brend "Legend World Wide" stvorila je kompanija "Eminent" osnovana 1990. godine, koja se u početku bavila trgovinom, da bi 1996. godine započela proizvodnju tekstilnih proizvoda. Za nepunih deset godina, kroz vrlo brz i dinamičan rast, "Eminent" je od male proizvođačke firme koja je na kraju 1996. godine brojala 37 zaposlenih, jednu proizvodnu radionicu i jedan prodajni objekat, prerastao u lidera na tržištu modnih proizvoda na ovim prostorima, sa 349 zaposlenih, preko 60 specijalizovanih "Legend" prodajnih objekata, i 5.000 m2 proizvodnog i poslovnog prostora sa sedištem u Subotici.

Proizvodni kapaciteti

Proizvodnja kompanije "Eminent" je organizovana u tri proizvodne linije, međusobno povezane i usklađene, ukupanog mesečnog kapaciteta po jednoj smeni 40.000 komada gotovih proizvoda.

Osim toga, "Eminent" za dopunu svog asortimana angažuje i druge tekstilne proizvođače i proizvođače modnih detalja sa područja Vojvodine.

Spomenutih 349 zaposlenih čine 180 proizvodnih radnika, više od 40 članova prodajnog osoblja u sopstvenom maloprodajnom lancu, dizajnerski i administrativni timovi i najzad, uprava kompanije.

U cilju postizanja što boljih poslovnih rezultata, kompanija "Eminent" se odlučila za kombinaciju funkcionalnog i projektnog tipa organizacije preduzeća.

Razvojni planovi

Sa ciljem da se što kvalitetnije obuhvate željene ciljne grupe, "Eminent" se odlučio za strategiju razvoja proizvoda, kreirajući tri podbrenda u okviru robne marke "Legend". To su "Legend Basic", "Legend Collection" i "Legend Fashion". Svaki od podbrenda ima posebno definisanu ciljnu grupu i karakteristike koje odgovaraju datoj ciljnoj grupi. Poseban akcenat se stavlja na podbrend "Legend Fashion", jer na tržištu postoji najveći nezasićen prostor za odeću ove kategorije i to za oba pola. Osim toga, "Legend" se odlučio da snažno pojača svoju ponudu džins proizvoda koji su, uostalom, uvek bili njegov zaštitni znak.

Razvojni planovi po pitanju geografske diversifikacije tržišta će se ticati pre svega zemalja bivšeg SSSR- a sa jedne strane, i zemalja regiona, sa druge strane.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.10.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Ivan Banković, predsednik Sindikata Centar GSP Beograd - Javni prevoz u prestonici zreo za temeljne promene, jedan od modela i osnivanje kompanije koja bi obuhvatila i javni i privatni kapital

Javni prevoz u Beogradu je 14. oktobra obeležio 132 godine od uspostavljanja i puštanja u rad prve linije. Ali u kakvom stanju je ovu godišnjicu dočekao? Period između 131. i 132. godine obeležilo je ustupanje brojnih linija javnog prevoza privatnim prevoznicima u okviru upitnih javno-privatnih partnerstava, tenderi za kupovinu tramvaja i autobusa za koje su dobavljači bili poznati unapred, loš kvalitet usluge na mnogim linijama, a

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.