NavMenu

"Fiat" bez podstanara - poništena prodaja "Zastave partnera"

Izvor: Glas javnosti Utorak, 23.09.2008. 08:46
Komentari
Podeli

Agencija za privatizaciju poništila je ugovor o prodaji "Zastavine" firme "Zastava partner" koja poseduje pet kancelarija u upravnoj zgradi kragujevačke fabrike.

Ovo je juče (22. septembar 2008. godine) kazao Zoran Mihajlović, predsednik Samostalnog sindikata "Zastava automobila".

- Državni sekretar Nebojša Ćirić obavestio nas je usmeno u petak da je privatizacija "Zastava partnera" poništena. Ovih dana očekujemo i pismenu potvrdu te odluke. Da mediji nisu "podigli veliku prašinu" oko privatizacije tog fantomskog preduzeća, ne bismo uspeli da je osporimo - kaže Mihajlović.

Početkom septembra, za 152.000 dinara kragujevačkom biznismenu Gvozdenu Jovanoviću na aukciji je prodata firma koja je zapošljavala dva radnika u pet kancelarija na 150 m2 u "Zastavinoj" zgradi. Ta zgrada, inače, treba da pripadne kompaniji "Fiat" kada se potpiše ugovor.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.09.2024.  |  Industrija

Slađana Pantović, PS Fashion, o nastanku popularnog brenda - Bakin gen, čuveni "petsto kec" i snovi koji se ostvaruju (FOTO)

Priča o izboru karijere deteta nikada nije laka tema za roditelje, pogotovo kada trendovi i razvoj industrije kasnije i diktiraju njihovu platežnu moć, ali da dete već od najranije dobi može da pokaže za šta je sazdano i da mu samo treba omogućiti da razmahne krila i poleti primer je Slađane Pantović (54) iz Čačka. Verujemo da postoji mnogo onih koji ne znaju iza kog brenda se zapravo krije ovo ime, ali ako kažemo PS i dodamo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.