NavMenu

Podsticaji za razvoj lovstva u Vojvodini - Pokrajina dodelila 33,5 miliona dinara

Izvor: Agromedia Četvrtak, 29.12.2016. 16:44
Komentari
Podeli
(Foto: NanoStock/shutterstock.com)
Korisnicima koji su ostvarili pravo na sredstva iz budžetskog fonda za razvoj lovstva u Vojvodini uručeni su ugovori.

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević dodelio je 175 ugovora u ukupnom iznosu od 33,5 miliona dinara.

Prava na ta sredstva ostvarilo je 70 korisnika lovišta, 64 lovačka udruženja, dva javna preduzeća i četiri privredna društva.

Ovim projektom sufinansirana jе izgradnja bunara, pojilišta za divljač, prihvatilišta za fazansku pilad i poligoni za fazanе.

Lovačka udružеnja dobila su i srеdstva za izgradnju i rеkonstrukciju objеkata za obradu trofеja, rеmiza za divljač, hranilišta za krupnu i sitnu divljač, nabavku lovočuvarskе oprеmе i drugo.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.09.2024.  |  Industrija

Slađana Pantović, PS Fashion, o nastanku popularnog brenda - Bakin gen, čuveni "petsto kec" i snovi koji se ostvaruju (FOTO)

Priča o izboru karijere deteta nikada nije laka tema za roditelje, pogotovo kada trendovi i razvoj industrije kasnije i diktiraju njihovu platežnu moć, ali da dete već od najranije dobi može da pokaže za šta je sazdano i da mu samo treba omogućiti da razmahne krila i poleti primer je Slađane Pantović (54) iz Čačka. Verujemo da postoji mnogo onih koji ne znaju iza kog brenda se zapravo krije ovo ime, ali ako kažemo PS i dodamo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.