NavMenu

Po prvi put u našoj zemlji, firma ENEL PS na Sajmu tehnike predstavlja novi program solarne energije

Izvor: eKapija Ponedeljak, 07.05.2007. 09:45
Komentari
Podeli

Firma ENEL PS započela je novi program solarne energije sa kompletnim rešenjima i proizvodnim programom renomiranih svetskih kompanija -"Photowatt", "Steca" i "Carmanah".

Na polju fotonaponskih ćelija, modula i prateće opreme ostvarena je saradnja sa kompanijom “Photowatt” iz Francuske, a u oblasti opreme vezane za nezavisne invertore, sijalice sa uštedom energije, DC-DC konvertore, termal-solar program kao i opremom potrebnom za vezivanje na mrežu sa nemačkom kompanijom “Steca”.

U saradnji sa firmom “Carmanah”, sa sedištem u SAD i Kanadi, ENEL PS nudi kompletan program solarnog osvetljenja i signalizacije ( sinergija solarne i LED tehnologoije ).

Inače, ENEL PS nudi kompletna rešenja iz oblasti solarne energije u dve kategorije- Solarne sisteme vezane na mrežu ( najčešće korišćene u privatnim rezidencijama) i Autonomne solarne sisteme (najčešće korišćene na izolovanim i zabačenim mestima daleko od mreže i u telekomunikacijama).

Kompletan program firme ENEL PS moći će da se vidi na Sajmu tehnike i tehničkih dostignuća od 8. do 12. maja na Beogradskom sajmu (Hala 2, nivo A).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.09.2024.  |  Industrija

Slađana Pantović, PS Fashion, o nastanku popularnog brenda - Bakin gen, čuveni "petsto kec" i snovi koji se ostvaruju (FOTO)

Priča o izboru karijere deteta nikada nije laka tema za roditelje, pogotovo kada trendovi i razvoj industrije kasnije i diktiraju njihovu platežnu moć, ali da dete već od najranije dobi može da pokaže za šta je sazdano i da mu samo treba omogućiti da razmahne krila i poleti primer je Slađane Pantović (54) iz Čačka. Verujemo da postoji mnogo onih koji ne znaju iza kog brenda se zapravo krije ovo ime, ali ako kažemo PS i dodamo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.