NavMenu

Poljoprivredni fakultet Beograd

Potpuni naziv:

Poljoprivredni fakultet Beograd

Odgovorno lice:

Milica Petrović

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum

Kontakt

Sedište firme
Adresa:Nemanjina 6, 11081 Beograd
Telefon:( ??? ??) ??? ????, ??? ????
Fax:( ??? ??) ??? ????
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

državna

Opis delatnosti

Poljoprivredni fakultet je obrazovno-naučna ustanova koja u okviru svoje matične delatnosti obavlja obrazovnu i naučno-istraživačku delatnost u oblasti: ratarstva, voćarstva i vinogradarstva, stočarstva, zemljišta i melioracija, zaštite bilja i prehrambenih proizvoda, mehanizacije poljoprivrede, prehrambene tehnologije i biohemije i agroekonomije.

Fakultet u okviru obrazovne delatnosti obavlja nastavu (predavanja, vežbe, stručnu praksu i druge oblike nastave), prema nastavnom planu i programu za osnovne i postdiplomske studije, proveru znanja (ispiti, kolokvijumi i dr.), dopunsko usavršavanje u struci i polaganje stručnih ispita za lica sa stečenim visokim obrazovanjem u struci za koju je Fakultetmatičan, a koja rade u obrazovanju.

ODPF Radmilovac je organizaciona jedinica Poljoprivrednog fakulteta.

Na ODPF Radmilovac izvodi se deo nastave, stručna i proizvodna praksa i drugi oblici rada u ostvarivanju programa i plana nastave iz predmeta studija prvog stepena za potrebe Fakulteta i drugih korisnika. U cilju obezbeđenja zadovoljavajućeg nivoa nastave na ODPF Radmilovac se podižu kolekcije odgovarajućih vrsta biljaka i životinja sa važnijim sortama i rasama i genetičkim resursima kao bankam gena, za izvođenje naučno – istraživačkog rada i za ugledno i ogledno gazdovanje.

Na ODPF Radmilovac organizuje se naučno - istraživački i stručni rad za postizanje kvaliteta studija, za njihovo razvijanje i unapređenje kao i za razvoj i unapređenje struke u celini.
Prikaži pun opis

Objekti i toponimi

Vidi sve
Poljoprivredni fakultet Beograd
Nemanjina 6, Zemun, Srbija
ZEMUN (BEOGRAD)
kanal Port Milena Ulcinj
Konsalting
kanal od Solane do mora, Ulcinj, Crna Gora
ULCINJ

Vesti

Vidi sve

29.06.2024.  |  Agro

Da li su pesticidi (ne)prijatelji ljudi i životne sredine

Pošiljka voća vraćena sa granice zbog visokih vrednosti pesticida u plodovima, ovakvi natpisi nas teraju na razmišljanje može li se savremena poljoprivreda zamisliti bez upotrebe hemikalija i kako one utiču na ljude ili organizme. Jesu li pesticidi zasta toliko opasni ili su nepravedno optuženi za jedne od najvećih neprijatelja životne sredine? Proizvodnja hrane je, s jedne strane,

Iz kataloga roba i usluga

Električni instalacioni radovi

Popravka, remont i održavanje elektroenergetskih, električnih mašina, aparata i slične opreme

Popravka i održavanje električnih motora

Inženjering u oblasti elektrotehnike i mašinstva

Tehnička provera ili testiranja materijala u inženjerstvu

Poslovni konsalting, konsalting menadžmenta i srodne usluge

Više obrazovanje - visoke škole

Obrazovanje odraslih na univerzitetskom nivou

Veterinarske usluge

Drugi kontakti

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu congue sapien Integer a leo sed orci semper auctor Etiam a nisl euismod elementum orci vel condimentum enim Sed placerat velit eget neque venenatis molestie Nunc accumsan ante et pharetra dapibus massa felis tincidunt mauris lobortis ornare sem lectus sit amet ante Aenean vitae mauris hendrerit lacinia tellus cursus iaculis lorem Nam vel magna

Isporučioci