NavMenu

Izglasan novi Upravni odbor Helenskog privrednog udruženja

Izvor: eKapija+ Utorak, 30.04.2024. 08:18
Komentari
Podeli
Na izborima održanim na Generalnoj skupštini Helenskog privrednog udruženja Srbije izglasan je novi Upravni odbor konstituisan u sledećem sastavu:

  • predsednik - Nikolaos Sliousaregko, hotel Junior
  • potpredsednik - Vuk Dapčević, Makios Logistics Holding
  • blagajnik - Georgios Karafergias, Roda točkovi
  • član - Stylianos Tsoktouridis, Alumil YU Industry
  • član - Iosif Vangelatos, Inos-Balkan

Novi upravni odbor će doprinositi očuvanju ciljeva udruženja, a posebno njegovoj prepoznatljivosti pred institucijama u Srbiji i Grčkoj, navedeno je u saopštenju. Ujedno, novi Upravni odbor će nastaviti da aktivno podržava interese grčke poslovne zajednice u Srbiji, promovišući saradnju kako među kompanijama-članicama, tako i sa lokalnim i stranim kompanijama, udruženjima i komorama.

Upravni odbor će tokom svog mandata nastojati da ojača privredne i poslovne veze između dve zemlje, da olakša mogućnosti za zajednički razvoj, kao i da značajno doprinese privrednoj i kulturnoj razmeni između Grčke i Srbije, dodaje se.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.05.2024.  |  Saobraćaj

Da li su automatizovane garaže rešenje za problem parkiranja u Beogradu?

Svaki vozač iz bilo kog većeg grada u Srbiji zna kakve su muke s parkiranjem, posebno u centralnim gradskim ulicama. Ovaj problem najizraženiji je, naravno, u Beogradu, u kojem ljudi sate i sate gube u pokušajima da pronađu slobodno mesto u obeleženim zonama, na parkinzima ili u javnim garažama. Zato se sve češće kao idealno rešenje za Beograd pominju podzemne automatizovane garaže koje, prema rečima zagovornika ove ideje,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.