NavMenu

Beg od posla u Bogatiću - Termalna Rivijera pružiće vam relaksaciju i uživanje

Izvor: eKapija Utorak, 19.03.2024. 08:14
Komentari
Podeli
Poslovne obaveze, sastanci, odgovornost i predanost onome što radimo često mogu da dovedu do takozvanog sindroma sagorevanja (burnout), kada nam je neophodno da se "isključimo" i posvetimo sebi. Čak i ukoliko nije to u pitanju, kvalitetan odmor za vikend važan je da bismo od ponedeljka ponovo bili spremni za posao. Zbog toga je potrebno pronaći mesto koje će biti "melem" i za telo i za dušu. Jedna od najboljih preporuka je poseta Termalnoj Rivijeri, koja se nalazi u Bogatiću.

Ovo mesto u srcu Mačve udaljeno je svega sat vremena od Beograda i Novog Sada, dok se iz Sremske Mitrovice, Šapca, Loznice i Biljeljine stiže za manje od pola sata. Ovde možete, između ostalog, da posetite etno park Sovljak, Radovan kulu Miliča od Mačve, zgradu starog okružnog načelstva, manastir Ilinje.

Svoje mesto ovde je pronašao i kompleks Termalna Rivijera i to ne slučajno. Naime, reč je o najtoplijoj mineralnoj banji u Srbiji, sa temperaturom vode od 75 stepeni na izvoru. Kompleks je jedinstven po geotermalnoj vodi izuzetnih balneoloških karakteristika. Na dubini od 771 metra crpi se voda temperature 70ºC, koja se koristi u bazenima nakon hlađenja. Tokom hladnijih perioda godine njena temperatura može da dostigne i do 40ºC, omogućavajući posetiocima da uživaju u kupanju bez obzira na vremenske prilike.

Ova termomineralna voda je izuzetno lekovita. Prema hemijskom sastavu i po karakteristikama pripada grupi oligomineralnih sulfidnih homeotermi. Može uspešno da se koristiti i u terapijske svrhe kao dopunsko sredstvo pri lečenju zapaljenskog reumatizma (reumatoidni artritis, Behtrevljeva bol), ekstraartikularnog reumatizma (fibrioziti, mioziti, panikuliti, tendiniti), posledica trauma i stanja posle preloma kostiju i hirurških intervencija na koštanom sistemu.

Termalna Rivijera nudi vam mogućnost noćenja, kao i velnes i spa usluge. Za sve one koji žele da uživaju i u gastronomskim specijalitetima, na usluzi je restoran. Posebno je dizajniran prostor za najmlađe posetioce, koji predstavlja samostalnu celinu sa zabavnim atrakcijama i toboganima. Ovo omogućava deci da se igraju i zabave na siguran i uzbudljiv način.



Pravi odabir za tim bilding aktivnosti

Termalna Rivijera vam garantuju zdravlje, relaksaciju i uživanje. Pretvara minus u plus, otklanja stres i poboljšavaja raspoloženje.

Zbog toga je baš ovaj kompleks pravi odabir za tim bilding aktivnosti. Termalne vode i dodatni rekreacioni sadržaji čine ga idealnim mestom za organizaciju ovakvih dešavanja.

Ovde možete organizovati: plivačka takmičenja, igre na vodi, rekreativne radionice, orijentacione aktivnosti, relaks i meditaciju.

Kroz raznovrsne aktivnosti tim bildinga, bazeni Rivijere postaju mesto gde se sastaju zabava, avantura i zajedništvo, ostavljajući dubok i pozitivan utisak na sve učesnike.


Fotogalerija
Termalna Rivijera Bogatić
Termalna rivijera Bogatić
Google Maps
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.