NavMenu

Rekordan broj učesnika na trci Schneider Electric Belgrade Business Run

Izvor: eKapija Petak, 23.09.2022. 11:36
Komentari
Podeli
(Foto: Promo)

Da li znate koje kompanije spadaju u najfit u Srbiji? Ako ne, odgovor će vam dati organizatori poslovne trke Schneider Electric Serbia Business Run koja će se održati u četvrtak, 29. septembra od 18 i 30 časova (posle posla) na Adi Ciganliji i trajati sve do ponoći!

Serbia Business Run u poslednjih nekoliko godina predstavlja najveći tim bilding događaj koji okuplja zaposlene iz kompanija koje posluju na teritoriji cele Srbije, navodi se u saopštenju organizatora.

Za ovogodišnju trku prijavljeno je rekordnih 7000 zaposlenih iz preko 370 kompanija. Najveći broj prijavljenih ima kompanija Schneider Electric (naslovni sponzor serije i sponzor maratona u Parizu). Veliki broj zaposlenih braniće boje i kompanija BOSCH, ZF Running Tim, BlackRock, OTP banka. Kompanija sa najvećim brojem prijavljenih takmičara ujedno se proglašava i najfit pobednikom trke.

Dušan Nedić, direktor serije poslovnih trka o rekordnom broju prijavljenih takmičara je izjavio:

- Na lansiranju serije osvrnuli smo se na efekat leptira i kako jedna dobra stvar ima potencijal da se eksponencijalno širi i napravi lavinu. Upravo to se dogodilo sa Schneider Electric serijom i Belgrade Business Run trkom. Posle rekorda u Novom Sadu, Subotici i Nišu, oborili smo i rekord Beograda sa 7000 učesnika! Ovo nije samo najbrojniji Business Run, ovo je zvanično i sportski događaj sa najviše registrovanih učesnika u Srbiji. Ponosni smo na rezultat koji je posledica sjajnih partnerstava, priče koja inspiriše i motiviše, ali ga vidimo i kao jasan zadatak da prelijemo ovu energiju na sve druge kompanije i pokrenemo ih, kako ka motivaciji zaposlenih, tako i ka zdravijoj sredini u kojoj svi radimo, treniramo i napredujemo.

U trci od 5 km zaposleni se takmiče za najbrži tim, najbržu koleginicu i kolegu, najfit kompaniju. Za dobro raspoloženje i žurku posle trke biće zadužena Ida Prester i bend Lollobrigida.

Organizatori navode da su svoju misiju usmerili ka tome da Serbia Business Run za 5 godina postane prvi najveći sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv. Ovaj ambiciozni cilj biće postignut saradnjom sa kompanijom Schneider Electric, svetskim liderom u oblasti upravljanja energijom i jednom od najodrživijih kompanija na svetu. Uz podršku ove kompanije na trkama se koriste inovativna tehnološka rešenja poput solarnih panela, pametnih klupa i reciklažnog sistema. Serbia Business Run je u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i JKP "Zelenilo Beograd" pokrenuo i kampanju "Trka za šume" sa ciljem da društveno najodgovornije kompanije doniraju stabla koja će na jesen biti zasađena u Beogradu.

Serbia Business Run tradicionalno podržavaju kompanije kojima je zdrav način života i aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti. Pored naslovnog sponzora partneri događaja su i Intersport, VodaVoda, Herbalife, Heineken 0.0, Esensa, Cardiopirin i Hyatt Regency Beograd. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.