NavMenu

Nova usluga Poreske uprave Novog Sada - Mogućnost preuzimanja rešenja o porezu na imovinu u Pošti

Izvor: eKapija Četvrtak, 28.07.2022. 13:44
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Billion Photos/shutterstock.com)Ilustracija
Gradska poreska uprava novog Sada od juče je uvela novu uslugu, a to je da svako fizičko lice koje je poreski obveznik može, uz važeću ličnu kartu, preuzeti rešenje o utvrđenom porezu na imovinu na svim šalterima Pošte Srbije u Novom Sadu.

- Pored toga što su poreskim obveznicima uručena rešenja putem pošte ili e-sandučeta u elektronskom formatu, ukupno za njih 51.235, stvorena je mogućnost da kopije Rešenja obveznici preuzmu i u radnim jedinicama JP Pošta Srbije – rekla je članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović, navodi se na sajtu Grada.

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada podseća na to da pored ove nove usluge, Rešenje o porezu na imovinu mogu preuzeti i na već dostupnim, poznatim adresama šalter sala Uprave koje se nalaze u Ulici Vojvođanskih brigada broj 24-26, na šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama JKP Informatika na Bulevaru Slobodana Jovanovića br. 15, kao i na info pultu u okviru TC Promenada.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.