Halkbank AD Beograd

Veliko preduzeće

Potpuni naziv:

Halkbank AD Beograd

Odgovorno lice:

Aziz Arslan

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????.

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor

Contact

Adresa:Bulevar Milutina Milankovića 9e, 11070 Novi Beograd
Telefon: ??? ?? ???? ???
Fax: ??? ?? ???? ???
Email:no-reply@example.com

Status, income, ownership

Oblik svojine:

private property

Activity description

Halkbank AD Beograd, univerzalna banka koja omogućava sve vrste bankarskih proizvoda privrednicima i stanovništvu. Cilj nam je da budemo banka koja podstiče i finansira rast i razvoj domaće ekonomije, a predstavlja i sigurno mesto za štedne uloge naših klijenata.

Na teritoriji Republike Srbije poslujemo od 1956. godine, i od tada uspešno i neumorno širimo svoju poslovnu mrežu i bazu klijenata. Danas naše proizvode i usluge možete potražiti u 31 filijala, 10 ekspozitura i 1 šalteru.

Naš primarni zadatak je da kreiramo proizvode koji će u potpunosti zadovoljiti očekivanja naših klijenata. Izuzetno se ponosimo brzinom i kvalitetom usluga i proizvoda, i smatramo ih našim zaštitnim znakom i vrlinom koja nas izdvaja od drugih.

Uz ljubaznost naših zaposlenih i u prijatnom ambijentu naših poslovnica, pozivamo vas da postanete deo naše uspešne porodice, jer toliko toga nas spaja
Prikaži pun opis

News

view all

19.12.2023.  |  Finance

Banke iz Srbije i BiH koje su uspostavile direktan platni promet sa Universal Capital bankom

Universal Capital Banka je prva banka na crnogorskom tržištu koja je uspostavila direktan platni promet sa bankama iz Srbije i Bosne i Hercegovine i svojim klijentima omogućila da transakcije obavljaju brže, jeftinije i efikasnije. - Od sada, Universal Capital Banka će moći da obavlja direktan platni promet sa bankama koje su učesnice kliringa međunarodnog plaćanja između navedenih

Iz kataloga roba i usluga

Banking and investment services

Banking services

Credit granting services

Services related to investment banking services

Other contacts

Lorem ipsum dolor